Máš rád/a výzvy? Chceš si vyzkoušet své ruce a postřeh? Tak si zkus zahrát stolní fotbálek SH proti profíkům a vyhraj pivenky zdarma! Tuhle akci najdeš před hřištěm na beach volejbal.

V klidu tě určitě nenechá Zvedni Zadek zone, která má připravený program za blokem 10! Jelikož nám počasí nepřeje, tak jsme bohužel nuceni tuto aktivitu odvolat.

Ty nejsilnější borce a borkyně nejen ze Strahova můžeš potkat na soutěži Silicon Hill Strongest Man a nejen to, sám/sama se jí můžeš účastnit! Stačí jen vyplnit registrační formulář. Tahle nabušená soutěž se odehrává trdičně pod hřištěm č. 4.

Určitě chodíš kolem hřišť a říkáš si, že by sis šel/šla zahrát, nemýlíme se? V tom případě tu budou volná hřiště č. 1 a 2 pro fotbálek, č. 4 pro basket a nesmíme zapomenout na hřiště pro beach volejbal! Jednotlivá hřiště si můžeš rezervovat v rezervačním formuláři.

Jestli ti tahle zábava na hřištích přijde stereotypní a chceš užít při fobálku srandu, tak na hřišti č. 3 bude k mání Bubble Football, kde na tě navlékneme nafukovací bubliny a můžeš poměřit své síly s kamarády! Kvůli špatnému počasí se bohužel Bubble Football konat nebude.

Baví tě skákání? V tom případě se musíš objevit mezi bloky 6 a 7 na akci, kterou připravilo Hopsej.cz pro všechny milovníky skákání a sportu kolem toho.

Že je to na tebe moc adrenalinu? Tak si zkus zahrát nějakou stolní hru při venkovním volném hraní klubu STOH mezi bloky 6 a 7.

Ptáš se, co tu máme pro ty, kteří se jen chtějí hodit do pohody, dát si čaj nebo vodní dýmku? Pro ty tu máme mezi bloky 8 a 9 Ego Čajbar.

A samozřejmě nesmíme zapomenout na lajkokopky, pro ty bude po celý den akce možnost focení se Strahováčkem – maskotem Strahova.


Vše spojené s doprovodným programem začíná od 15. hodiny odpolední vyjma soutěže Sillicon Hill Strongest Man, která začíná v 17:00. Rozmístění aktivit po areálu naleznete v mapě níže.


Tak neváhej, a přijď zažít pořádnou SHOW! Těšíme se na tebe 19. dubna 2017.

 


Mapa areálu SHOW 2017